Zorgeloos winkelen doe je bij REAS

Wat leuk dat u belangstelling heeft voor onze winkel! In 1995 ben ik gaan werken bij De Heus verlichting en sfeervol wonen te Klazienaveen. Bij de familie De Heus heb ik het meubelvak geleerd. In 2002 heb ik samen met mijn vrouw Astrid deze winkel overgenomen en zijn wij verder gegaan onder de naam REAS. In 2004 hebben wij de huidige vestiging in het centrum van Hoogeveen geopend in het overdekte winkelcentrum De Tamboerpassage.

In onze winkel vindt u een zeer uitgebreid assortiment meubelen, verlichting en woonaccessoires. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer helpen wij u graag om uw interieur samen te stellen. Een interieur waarin u 'thuis' komt.

Uniek is ons Feelings assortiment. Dit assortiment staat voor eigentijdse meubelen, verlichting met een uitstekende kwaliteit en betaalbare prijzen.

Het mooiste compliment dat we vaak krijgen is dat iemand overal al is geweest en bij ons vindt wat hij zoekt. Onze medewerkster Jose komt ook graag bij u thuis om interieuradvies te geven. Graag nodig ik u uit om langs te komen in onze sfeervolle winkel, waar u zich zeker snel 'thuis' zult voelen! Ervaar zelf de uitgebreide collectie van diverse topmerken.

Namens de medewerkers van REAS,

René Euving

ReAs Woondeco Hoogeveen


Interieuradvies

Veel klanten vragen ons om advies uit te brengen. Want een interieur op elkaar afstemmen is een heel karwei. Daarom bieden wij ook interieuradvies aan. Natuurlijk kunt u voor advies terecht in onze winkel, maar wij komen ook graag bij u thuis. U kunt zelfs online een afspraak maken voor interieuradvies!

Kadobon

Kunt u niets vinden in onze kado-afdeling? Of wilt u iemand zelf laten kiezen? Dan is de REAS kadobon een leuk geschenk! Al verkrijgbaar vanaf  € 10 én gratis verzonden. Bestel de REAS kadobon online!

CBW-erkend

REAS Wonen en Licht is aangesloten bij de Centrale Brancheorganisatie Wonen (CBW). Winkels die CBW-erkend zijn, hebben verkoopvoorwaarden die u extra goed beschermen bij uw aankoop. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Lees meer over de voordelen van een CBW-erkende winkel.

5 jaar 100% garantie

Met onze All in House Service bieden we u de mogelijkheid om uw nieuwe meubels aan te vullen met 100% garantie voor 5 jaar. Dat biedt u meer dan de standaard fabrieksgarantie en betekent 5 jaar zorgeloos wonen.