WoodWick

WoodWick staat voor de lekkerste geurkaarsen in fraaie glazen. De unieke houten lont creëert het rustgevende geluid van een knapperend haardvuur en het gezellige comfort van een gloeiende open haard. Kom bij REAS deze sfeervolle kaarsen bekijken en laat u overtuigen.

De origine van WoodWick stamt uit 1990 en is gelegen in de uitlopers van de prachtige Blue Ridge Mountains in Lynchburg, Virginia, Amerika. Ze zijn gevestigd in een fabriek niet ver van de kleine garage waar het begon. Het bedrijf is vastbesloten om het leven van hun klanten te verrijken door het creëren van unieke huisparfum producten van de hoogste kwaliteit.

woodwick kaarsen kaarsen houten lont

De eerste wooden wick

WoodWick is de maker van de eerste houten wick kaars in de wereld. Door de combinatie van vakmanschap met het beste van moderne methoden bieden WoodWick kaarsen sterke, authentieke geuren en een exclusieve natuurlijke houten lont waardoor het rustgevende geluid van een knapperend vuur ontstaat. Elke kaars is zorgvuldig ontworpen met alleen hoogwaardige sojawas blends en eersteklas geuroliën. WoodWick maakt prachtig vormgegeven geurkaarsen, bijna volledig op basis van soja en met een absoluut minimum aan paraffine.

Deze wooden wick kaarsen branden schoon op, er blijft geen was tegen de glazen wand zitten. Elke WoodWick geurkaars heeft een goed sluitend deksel zodat deze stofvrij en met afgesloten geur bewaard kan worden. De houten deksels kunnen tevens als onderzetter gebruikt worden voor de kaars, om te voorkomen dat de ondergrond te warm wordt.

Authentieke houten lonten

woodwick kaarsenEen wooden wick geeft meer warmte af dan een katoenen lont waardoor de geurkaarsen een grote diameter kunnen hebben. Een houten lont staat altijd mooi rechtop. Zelfs als er een flinke laag was vloeibaar is geworden, blijft de WoodWick keurig recht staan. Als een houten lont goed is afgestemd op de grootte van de kaars, de soort was en de kleur- geurstoffen brandt deze mooier dan een katoenen lont. De WoodWick kaarsen roeten dan ook helemaal niet en hebben een zeer constante vlamgrootte.

 

Meer informatie over WoodWick?