Riverdale, fashionable living

kandelaars

Op zoek naar Riverdale in Hoogeveen? Het merk Riverdale is oorspronkelijk een Nederlands bedrijf en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de bekendste merken in de woonbranche. Met een grote variatie aan woonaccessoires en een keuken- en badkamercollectie is Riverdale mode voor het huis en onderdeel geworden van een lifestyle. REAS Wonen en Licht in Hoogeveen is dealer van Riverdale.

De collecties van Riverdale bevatten verschillende stijlen en kleurenthema's, van modern tot klassiek, en worden aangepast aan de seizoenen. De collectie wordt maar liefst drie keer per jaar veranderd. 

riverdale-days

Altijd volgens de laatste trends 

Collecties van Riverdale bevatten zowel tijdloze items als echte musthaves en eyecatchers volgens alle laatste trends op het gebied van interieur. 

Met Riverdale zorgt u direct voor een gezellige sfeer in huis. Warme, natuurlijke tinten, zoals bruin en beige, in de wintermaanden en in de zomermaanden juist veel frisse, heldere kleuren, zoals wit en blauw.

 
Bent u nieuwsgierig geworden naar de producten van Riverdale? Kom eens langs en bekijk de Riverdale collectie bij REAS Wonen en Licht in Hoogeveen.
 

Hieronder vindt u een sfeerimpressie van de diverse collecties van Riverdale

sfeerimpressie Riverdalesfeerfoto
sfeerimpressie Riverdale

Meer informatie over Riverdale?