Unieke woonaccessoires van Knit Factory bij REAS Wonen en Licht

Bij REAS Wonen en Licht in Hoogeveen vindt u de bijzondere collectie van het Nederlandse merk Knit Factory. Knit Factory ontwerpt interieuraccessoires waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen. Jarenlang vakmanschap zorgt ervoor dat alle producten beschikken over een hoogwaardige kwaliteit. Knit Factory is hét merk wanneer u op zoek bent naar originele woonaccessoires voor in uw interieur.

Out-of-the-box

kussenDe accessoires van Knit Factory bestaan altijd uit verschillende materialen. Hierbij kunt u denken aan breiwerk en stof met grove details zoals leren riempjes, knopen gemaakt van kokosnoot of houtje-touwtjes. Deze combinatie geeft de accessoires van Knit Factory een stoere, vintage uitstraling. Alle producten zijn onderling ook goed met elkaar te combineren. Het ‘out-of-the-box’ denken zorgt ervoor dat Knit Factory zich onderscheidt van andere merken.

Bijzonder is dat Knit Factory al hun producten ontwerpt en geproduceerd in Nederland. Hierdoor kan er aan elk product evenveel aandacht worden besteed. De materialen die worden gebruikt voor de woonaccessoires haalt Knit Factory vooral uit Zuid-Europa.

kussen  

Bekijk het Knit Factory assortiment

De accessoires zijn verkrijgbaar in de kleuren mosgroen, antraciet, ivoorwit, steengrijs en jeansblauw. Deze natuurlijke kleuren zorgen voor een hedendaagse uitstraling dat past in bijna elk interieur. 

Bent u benieuwd naar de producten van Knit Factory? Bekijk de collectie bij REAS Wonen en Licht in Hoogeveen of bekijk alvast een voorproefje.Hieronder vindt u een kleine sfeerimpressie van de collectie van Knit Factory

sfeerfoto
sfeerfoto
sfeerfoto

Meer informatie over Knit Factory?