Landelijk wonen met Countryfield

countryfield-lijstReas Wonen en Licht Hoogeveen is dealer van de woonaccessoires van Countryfield. Wanneer u op zoek bent naar landelijke woonaccessoires bent u, zoals de naam al doet vermoeden, bij Countryfield aan het juiste adres. Haal warmte en ambiance in huis met de sfeervolle accessoires. Countryfield heeft zowel accessoires voor binnen als buiten.

Er wordt altijd ingespeeld op de laatste trends en deze worden iedere keer weer vertaald naar vernieuwde collecties.Ook worden de collecties aangepast per jaargetijde. Zo worden er in de wintermaanden kleuren gebruikt zoals rood en donkerbruin en in het voorjaar juist frisse kleurthema's met wit en beige. 

countryfield-lavendel

Een mix van brocante en modern

De uitgebreide collectie van Countryfield bestaan onder andere uit wandlokken, theelichtjes, lampenvoeten, kransen en nog veel meer! De stijl van Counrtyfield kan worden gezien als een mix van brocante en modern. Combinaties als hout met metaal en glas met geweven riet maken elk item weer uniek. Naast accessoires voor binnen en buiten heeft Countryfield ook een eigen ontworpen servies en diverse decoratieartikelen. Bekende decoratiesartikelen zijn de ornamenten en houten hangers met lintjes en touwtjes. 

Wilt u graag meer zien van Countryfield? Kom eens langs bij Reas Wonen en Licht in Hoogeveen!

Laat u inspireren! 

countryfield-pottencountryfield-sfeerimpressiecountryfield-hangers

Wilt u meer informatie over Countryfield?