REAS Wonen en Licht is een CBW-erkende woonwinkel

Doordat wij een CBW-erkende woonwinkel zijn, Centrale Brachevereniging Wonen, profiteert u van diverse voordelen en garanties. Daarnaast hanteren wij de Algemene Voorwaarden van CBW-erkend die in samenwerking met Consumentenbond zijn opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen omtrent kopen, betalen en aanbetalen, annulering van de koop, levertijden, vervoer/transport en garantie.

Bekijk onze CBW-erkenning

Voordelen en garanties van CBW-erkend

Wanneer een winkel CBW-erkend is, dan biedt dit voor u als consument enkele voordelen en garanties;

  1. Uw aanbetaling is gegarandeerd
  2. Indien u een klacht heeft, dan wordt deze behandelt door de onafhankelijke Geschillencommissie Wonen
  3. U heeft op uw aankoop 3 jaar (afbouwende) garantie
  4. Wanneer een onderneming failliet is verklaard, kunt u zich als gedupeerde melden bij desbetreffende curator

Lees meer over de voordelen en garanties in de Algemene Voorwaarden van CBW.

Betalingen en aanbetalingen bij REAS Wonen en Licht

Bij REAS Wonen en Licht kunt u onze producten afrekenen door direct te betalen bij ons in de winkel of d.m.v. een aanbetaling te verrichten. Voor producten die speciaal voor u gemaakt of besteld moeten worden, zoals banken en tafels, vragen wij een aanbetaling van maximaal 25% van het aankoopbedrag. Het resterende bedrag dient op de dag van levering betaald te worden. Deze betaal- en aanbetaalregelingen zijn vastgesteld door CBW-erkend.

Klachten over uw aankoop of bestelling

Heeft u klachten over uw aankoop of bestelling? Neemt u dan direct contact op met REAS Wonen en Licht middels telefoonnummer 0528 – 261515 of kom langs in onze winkel. Wij proberen er alles aan te doen om samen naar een oplossing te zoeken!