26 september 2014

REAS totaal verbouwd

REAS, de enige winkel met meubelen en verlichting in het centrum van Hoogeveen, is afgelopen tijd helemaal verbouwd. Vanaf 1 september werd er hard gewerkt aan een geheel vernieuwde winkel. Inmiddels is de verbouwing achter de rug en is de winkel helemaal klaar.

Het resultaat mag er zijn: de winkel ziet er ruimer en groter uit, terwijl de oppervlakte hetzelfde is gebleven. Er is meer ruimte gecreëerd voor presentatie van de meubelen, maar dit is niet ten koste gegaan van de verlichting en accessoires. Dit klinkt misschien een beetje vreemd, maar het is echt gelukt.

Er is een nieuwe ingang gekomen en de kassa met de textielkast staan nu, samen met de accessoires, achter in de winkel. Tijdens de verbouwing was de winkel gewoon geopend. Wij wilden niet dat klanten hinder ondervonden van de verbouwing. Nu het klaar is krijgen wij erg veel complimenten, de winkel wordt groter en overzichtelijker gevonden. Dit is erg leuk om te horen. Wij zitten inmiddels 11 jaar in Hoogeveen en zijn eigenlijk constant bezig om de winkel te verbeteren. Ook hebben wij het aantal merken uitgebreid. Naast onze bekende merken als Feelings, Riverdale en Countryfield zijn hier dit najaar By-Boo en PTMD bijgekomen. Dit is een echte toevoeging aan onze winkel.

Uniek is het dat wij nog steeds met een meubel/verlichtingswinkel midden in het centrum zitten. Steeds vaker zie je dit soort winkels buiten het centrum, maar wij kiezen hier bewust niet voor. Bij ons is het altijd gezellig druk want er is altijd winkelend publiek in de stad en voor een leuk cadeautje of mooie accessoires kunt u natuurlijk ook prima terecht bij ons. Onder het motto “Kom gezellig strunen” bij REAS, nodigen wij iedereen uit om een kijkje te nemen in onze geheel verniewde winkel.


Terug naar nieuwsoverzicht