21 juli 2015

Extreem hoge korting bij REAS!

opruiming zomerHoogeveen, “Wij werken de opruiming de deur uit” is de slogan van onze opruimingsactie van deze zomer. Iedere zomer hebben wij een leuke opruimingsactie. Meestal duurt deze actie een aantal weken. Wij hebben nu gekozen voor één week opruiming met extreem hoge kortingen op meubelen tot wel 70%.

Het betreft showmodel meubelen die direct bezorgd kunnen worden. Dit bezorgen doen we overigens zelf en gratis daar zijn we best uniek in. Ook op accessoires en verlichting hebben wij hoge kortingen met maar liefst 25% korting op alles. Uiteraard is dit ook geldig voor de bekende merken die wij voeren zoals Riverdale, Countryfield, Ashleigh & Burwood, PTMD, etc. Op schilderijen, klokken en sierkussens geldt ook 25% korting.

In de aanloop naar deze actie hebben al veel mensen ons voor gek verklaard om zoveel korting te geven, maar wij willen in een korte tijd snel ruimte maken voor de nieuwe collectie die inmiddels dagelijks binnenkomt in ons magazijn. Voor het najaar is weer een geheel nieuwe Feelings-collectie samengesteld, met ook weer veel nieuwe meubelseries uit voorraad leverbaar. Via Facebook hebben wij al veel positieve reacties ontvangen op deze actie.

Wij nodigen u allen uit om deze week onze sfeervolle meubelwinkel te bezoeken en te profiteren van dit extreem grote voordeel.


Terug naar nieuwsoverzicht